Territorial

El Barça i el Madrid jugaran la gran final

Torneig Vila de Peralada. Tots dos van confirmar els pronòstics i reeditaran la final de l'any passat, que van guanyar els culers

La segona jornada del Torneig Vila de Peralada va deixar definides les lluites per les vuit posicions finals. El Barça i el Madrid van complir els pronòstics i disputaran la gran final (avui a les 12.15 h) i reeditaran l'enfrontament pel títol de l'any passat que es va saldar a favor dels blaugrana en la tanda de penals –el matx va acabar amb empat a dos després del temps reglamentari.

Centenars d'espectadors van fer acte de presència al municipal de Peralada per seguir els partits d'una jornada que va deixar com a gran sorpresa la victòria de l'Inter de Mèxic contra el Real Madrid (0-2), tot i que els madrilenys ja s'havien assegurat la classificació per a la semifinal, un enfrontament en què no van fallar contra un Mataró que es convertir en la revelació i es disputarà el tercer lloc contra el Vila-real, que va perdre l'altra semifinal contra el Barça.

A la tarda, el Peralada es va imposar em el duel gironí contra el Girona (2-3).

Ahir
Vila-real-Girona
4-0
Athletic Club-Mataró
0-3
Real Madrid-I. Mèxic
0-2
Barça-Peralada
4-0
Athletic-Inter Mèxic
1-1 (4-5)
Girona-Peralada
2-3
Barça-Vila-real B
1-0
Real Madrid-Mataró
3-0
Avui
Girona-Athletic
9.00 h
Peralada-Inter Mèxic
10-05 h
Vila-real-Mataró
11.10 h
Barça-Real Madrid
12.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)