Territorial

El Llagostera cau amb orgull

Als quarts. El juvenil llagosterenc ha estat el millor equip del torneig de la demarcació gironina tot i participar-hi de rebot a última hora. Els de Gerard Sarrà van caure per la mínima en els quarts de final contra l'Athletic de Bilbao (1-0)

El juvenil del Llagostera ha estat el millor equip gironí d'aquesta edició del MIC després d'arribar fins als quarts de final, una empresa gens esperada ni per ells mateixos sobretot després de participar de rebot en el torneig. “Ens hi vam inscriure només quatre dies abans de començar el torneig a causa de la baixa d'un equip estranger i no esperàvem arribar tan lluny després de caure en els setzens de final de l'any passat”, comenta el tècnic de l'equip, Gerard Sarrà.

Els blaugrana han firmat una competició excel·lent, passant com a primers de grup amb un ple de victòries i derrotant el PCO7 Sports brasiler (1-0) i l'Amposta (2-0) en les fases finals. Ahir, però, van topar en els quarts amb l'Athletic de Bilbao. Tot i plantar cara, el Llagostera va acabar derrotat per la mínima (1-0). “Tenim un equip competitiu que ho ha intentat fins al final i ha tingut ocasions, però no ha pogut ser”, valora Sarrà.

La resta de gironins

En la resta de categories l'actuació gironina ha estat més discreta. Només en la competició femenina –amb menys participants– l'Estartit i la selecció de Girona van arribar als quarts, mentre que els equips que han estat eliminat en vuitens són el Figueres, la Penya Bons Aires i el Lloret juvenil, el cadet del Quart, l'infantil del Llagostera i l'aleví futbol-7 del Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)