Territorial

El Lloret rep el Farners en el duel de la confirmació

1a catalana. Els dos equips tenen coll avall la permanència i busquen un nou triomf per fer el pas definitiu. El Llagostera B no vol aturar-se i intentarà afegir pressió als de dalt, al camp del cuer

Després de l'aturada corresponent per Setmana Santa, la primera catalana arrenca de nou per encarar les últimes sis jornades del campionat. Els equips gironins lluitaran per tancar com més aviat millor els seus objectius, i és que, si bé el Lloret i el Farners tenen a l'abast la salvació –els dos s'enfronten avui a les 17.00 h–, el Girona B haurà de seguir treballant per evitar el descens (ara a tres punts) i el Llagostera B, per afegir pressió a la part alta –el filial blaugrana es troba a quatre punts del primer i el segon classificat, l'Horta i l'Andorra.

El Lloret i el Farners es veuran les cares al municipal lloretenc. Els dos equips gaudeixen d'un coixí confortable respecte al descens i volen fer el pas definitiu per afrontar la part final del curs amb tranquil·litat. Els d'Edu Urdiales es troben en cinquena posició amb 42 punts –dotze per damunt del descens–. Com a locals, els lloretencs només han perdut un enfrontament i demostren setmana rere setmana que al seu terreny de joc són un equip molt complicat de superar. El Farners, setè amb 39 punts, busca la regularitat necessària per pujar alguna posició més en la taula.

El Llagostera B visita el camp del cuer, l'Avià (17.00 h) amb el clar objectiu d'obtenir els tres punts i situar-se, encara que de manera provisional, tercer a un punt de la promoció d'ascens a tercera. El filial dirigit per Pep Triadú fa setmanes que es mostra regular –una sola derrota en les últimes divuit jornades– i a falta de divuit punts per jugar-se no renuncia a res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)