Territorial

El Farners paga molt car el mal inici

1a catalana. Els selvatans encaixen dos gols en el primer quart d'hora i no reaccionen a temps

at. sant joan 2 farners 1

ATLÈTIC SANT JOAN:Jordi, Vega, Mono, Rubo, Marc Garcia, Álvaro (Marc López, 13'), Jony (Leo, 84'), Alberto (Juanjo, 84'), Albert (Mellado, 88'), Fran (Óscar, 73') i Baena.FARNERS:Blanquera, Yaya (Peracaula, 76'), Criado, Fajardo (Evans, 73'), Coro, Toni Rossell, Litus (Riki Solà, 46'), Joel Salas (Yeison, 83'), Negre, Miquel Joan i Guillem (Adrià Salas, 46').GOLS:1-0 (10') Álvaro. 2-0 (15') Baena. 2-1 (47') Toni Rossell.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:als locals Jony, Rubo, Baena i Dete, a la banqueta; i al visitant Miquel Joan.T.V.:directa a Evans amb el partit acabat.COMENTARI:El Farners va perdre al camp d'un Atlètic Sant Joan que necessitava amb urgència els punts per sortir de la zona baixa. Per aquest motiu els locals van arrencar amb dues marxes més que els selvatans i van decidir el partit amb dos gols en el primer quart d'hora. Primer Álvaro va fer l'1-0 amb un golàs de falta i poc després Baena va ampliar l'avantatge amb una bona internada per banda esquerra. Els dos gols van despertar el Farners, que va dominar la resta del matx i va disposar de bones ocasions, però que no va poder fer més que maquillar el resultat amb el gol de Toni Rossell en la represa.