Territorial

Caldrà seguir remant

1a catalana. El Girona B perd a casa contra un Martinenc superior i no aconsegueix desenganxar-se de la zona de descens, que és a tres punts

Una victòria ahir hauria valgut més de mitja permanència per al Girona B, però a l'hora de la veritat no va tenir res a fer i va acabar el partit amb les mans buides i sabent que haurà de seguir remant en les tres jornades que queden per assegurar la permanència. I és que ahir el Martinenc, que encara no renuncia a lluitar per l'ascens, va ser molt superior als de Javi García, que una jornada més van ser massa inofensius.

Des de l'inici del partit qui va tenir la pilota va ser el Girona B, però qui va estar més intens i incisiu va ser el Martinenc, que va tardar només 18 minuts a obtenir premi en una recuperació de Roland, que va culminar amb una vaselina que va valer l'1-0.

Amb el pas dels minuts els barcelonins van disposar de bones ocasions per ampliar l'avantatge, però no van estar encertats i el Girona B ho va saber aprofitar en la represa. Isma va fer l'empat després que el col·legiat assenyalés un penal rigorós, però l'alegria va durar poc, i és que només quatre minuts més tard Roland va fer l'1-2. El davanter visitant va aprofitar la passivitat de la defensa en una jugada a pilota aturada per marcar de cap i deixar tocat, ja de manera definitiva, un Girona B que ahir no va tenir el seu millor dia.

girona b 1 martinenc 2

GIRONA B:Marcel, Genís (Enrique, 61'), Raul, Moha, Ferri (Pime, 74'), Fou (Gallardo, 76'), Bech, Ronald, Hervías (Pol Ros, 46'), Isma i Samu (Karim, 61').MARTINENC:Barragán, Kilian (Márquez, 88'), Aleix, Vallejo, Campos, Romario, Chicho (Adri Felius, 76'), Antolínez, Alabau (Lobo, 76'), Roland (Lozano, 84') i Adri Ruiz (Grimau, 89').GOLS:0-1 (18') Roland. 1-1 (69') Isma, de penal. 1-2 (73') Roland.ÀRBITRE:Roig Antoja.T.G.:als locals Fou i Bech; i al visitant Antolínez.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.