Territorial

futbol

Primera catalana

Decisius des de l'altra banda

1a catalana. El Vic, que no s'hi juga res, podria fer de jutge del descens en un derbi osonenc dramàtic per al Tona.Els tècnics Xevi Melero i Rafa Rodríguez s'enfrontaran al seu exequip

Coses del destí, un any després de la seva precipitada marxa, Xevi Melero i Rafa Rodríguez podrien ser decisius en el destí del Tona en la categoria. Però aquesta vegada des de la banqueta rival, la del Vic, equip amb el qual han segellat la permanència des de fa ja unes setmanes. “Sempre és especial enfrontar-te al teu exequip. Ens retrobarem amb molts antics jugadors, gent amb qui treballàvem en el dia a dia...”, explica un dels integrants del tàndem, Xevi Melero.

Tot i deixar clar que ja han girat full, Melero no oblida, però, “les formes” en el seu adeu. “La nova directiva no ens va voler per circumstàncies que encara no sabem, però no és cap espina clavada. Per sort va sortir l'oportunitat del Vic, que és un projecte també molt bonic”, hi afegeix el preparador osonenc, conscient que tots dos equips arriben en situacions molt dispars al derbi d'aquesta segona volta. “Tenim dinàmiques molt diferents. Ells vindran amb la necessitat de guanyar tant sí com no i aquest pot ser un factor important en el duel”, diu Melero, que confessa que durant la setmana s'han enviat missatges amb alguns dels seus exjugadors. Però Melero i Rodríguez ho viuran amb la tranquil·litat de la feina ja feta, al contrari que els quadribarrats. “Vam arribar a última hora i vam fer un equip a correcuita, però ens hem salvat bé i els objectius a llarg termini són ambiciosos”, conclou. I avisa que el seu Vic “sortirà a guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)