Territorial

El Girona vol tornar a guanyar en el seu escenari idíl·lic

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep la visita del Lleida (13.30 h) amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres a Vilablareix

El Girona rep aquest migdia el Lleida (13.30 h) després d’haver punxat en les dues últimes sortides consecutives, als camps d’El Olivar (1-0) i el San Francisco (2-2). La millor notícia per als gironins és que tornaran a jugar a Vilablareix, on han estat un equip impossible de superar fins ara, amb set victòries en els set partits jugats. Mantenir la dinàmica que el converteix en el millor local de la categoria és el principal objectiu de l’equip d’Àlex Marsal, que no vol veure com el Barça, ara líder amb cinc punts d’avantatge –els que se li han escapat al Girona en els dos últims partits–, s’escapa més en la classificació, ni tampoc com es complica la lluita per la segona posició. Els gironins ja saben quin és el camí, i és que a Lleida van ser molt superiors (0-3), però ara els de la Terra Ferma arriben amb moral, tot i estar en descens, després de guanyar contra el Gimnàstic de Manresa (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)