Territorial

El Girona més pragmàtic

Divisió d’honor juvenil. L’equip gironí tanca el 2017 amb un partit poc brillant contra el Lleida però que li serveix per mantenir-se invicte com a local i en la part alta de la classificació

Girona 4 Lleida 0

GIRONA:Torra, Prado, Teo (David, 81’), Uche, Mario, Cobos, Pedro Porro, Jofre, Homet (Valery, 69’), Giorgi (Juli, 79’) i Moha (Alejandro, 61).LLEIDA:Víctor, Quinti (Òscar, 77’), Joel (Juanca, 65’), Pau Font, Albert (Ramon, 65’), Grifell, Andreu (Adrià, 77’), Joanet, Bojan, Sebi i Toni.GOLS:1-0 (29’) Moha. 2-0 (75’) Pedro Porro. 3-0 (79’) Pedro. 4-0 (89’) Valery.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:Teo del Girona, i Joel i Juanca del Lleida.

En l’últim partit del 2017, contra el Lleida, els jugadors que dirigeix Àlex Marsal no van mostrar la seva millor versió. La dinàmica de la temporada d’uns i altres, l’efectivitat davant de porteria i la perseverança dels gironins però, van servir perquè l’equip blanc-i-vermell acabés obtenint una victòria més àmplia en el marcador que la superioritat que es va veure sobre el terreny de joc. El triomf permet acabar l’any natural amb un ple de victòries a casa.

Pel que fa al partit, el Girona va trobar dificultats per controlar un Lleida que lluita per sortir de la zona de descens. En la primera part, l’única ocasió de gol local va ser el gol de Moha en la sortida d’un córner. Més enllà d’això, el protagonisme va ser per als lleidatans i, en especial per a Bojan Radulovic. L’espigat davanter va fer treballar el porter Torra durant el primer temps. La tendència es va mantenir en el segon temps, quan els de la Terra Ferma fins i tot van enviar una pilota al travesser.

Punt d’inflexió

El Girona va resistir i quan faltava un quart d’hora per al final, Pedro Porro va connectar una bona volea des de la frontal de l’àrea en la sortida d’un córner per marcar el 2-0. La diana va fer abaixar els braços als lleidatans i l’equip gironí ho va aprofitar per sentenciar amb dos gols més, obra de Pedro, de nou, i de Valery a la contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)