Territorial

A remolc costa molt

1a catalana. El Llagostera B, que va acabar molt enfadat amb l’àrbitre, perd a casa contra la Muntanyesa

llagostera b 1 muntanyesa 3

LLAGOSTERA B:Flere, Tarrenchs, Campeny, Sotto, Kamal, Barco (Marçal, 60’), Musonda, Ibra (Omar, 71’), Joel Vilalta (González, 79’), Ousman i Eloi Pena (Henry, 71’).MUNTANYESA:Cocera, Santos, Infante, Cazorla, Jaime (Alarcón, 82’), Eitan, Joshua (Oscar Jiménez, 71’), Eric (Gil, 60’), Patxi, Pedro García (Manuel, 79’) i Juanpi.GOLS:0-1 (30’) Pedro García. 0-2 (49’) Jaime Hernández. 0-3 (87’) Oscar Jiménez. 1-3 (89’) Henry.ÀRBITRE:Lindez Ciurana.T.G.:als locals Tarrenchs, Musonda i Sotto; als visitants Eric, Juanpi, Infante i Patxi.T.V.:al tècnic ajudant del Llagostera Berto Lladó (49’).

El Llagostera B va perdre ahir a casa contra la Muntanyesa (1-3) i continua amb la seva mala dinàmica de resultats –ja són cinc partits sense guanyar–. El conjunt dirigit per Javi Salamero va començar el duel amb força, disposant d’ocasions i pressionant el rival, fins que a la mitja hora de joc els visitants es van avançar amb un gol molt polèmic, i és que Pedro va introduir la pilota amb la mà (30’).

Llavors, només de començar la segona part la Muntanyesa va ampliar distàncies amb un gol de falta directa de Jaime, una falta també molt protestada pels llagosterencs, que ahir van acabar indignats amb l’àrbitre.

Ja en el tram final Oscar Jiménez va fer el 0-3 en una acció de contraatac i Henry, del Llagostera B, va firmar el definitiu 1-3 poc després d’entrar al camp en definir una jugada enrevessada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)