Territorial

Un deu a Vilablareix

Divisió d’honor juvenil. El Girona goleja el Gimnàstic de Manresa (5-0) i continua comptant els partits a casa per victòries: 30 punts de 30 possibles

girona 5 g. manresa 0

GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Mario, Giorgi, Jofre Cherta, Alejandro (Juli, 63’), Pedro Porro (Valery, 72’), Moha (Guillem, 68’) i Homet (Muñoz, 72’).GIMNÀSTIC MANRESA:Víctor, Manu, Bas, Sande, Espona (Rodri, 46’), Alti (Burgos, 68’), Gassan, Javi (Llorenç, 29’), Escamilla, Priego (Pere, 46’)i Mochi.GOLS:1-0 (15’) Pedro Porro. 2-0 (27’) Homet. 3-0 (54’) Pedro Porro. 4-0 (68’) Moha. 5-0 (81’) Guillem.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Teo, Homet i Guillem; i als visitants Bas i Javi.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El que està aconseguint el Girona a casa és pràcticament impossible de definir. Deu victòries en deu partits a Vilablareix és una fita històrica i amb la maneta d’ahir contra el Gimnàstic de Manresa –el segon 5-0 de la temporada– els d’Àlex Marsal segurament van aconseguir posar la por al cos al Barça, que visitarà el camp dels gironins diumenge que ve.

El més important és que el Girona va reaccionar a la perfecció al mal partit de la setmana anterior a Manacor. Els gironins van agafar les regnes del partit i van passar per sobre del seu rival conduïts per una gran actuació de Pedro Porro. L’extrem va encarrilar la victòria al minut 15 amb un xut creuat després d’un canvi d’orientació de Jofre i dotze minuts després va firmar una gran jugada individual per assistir Homet, que va posar el 2-0 en el marcador. Els gironins van seguir amb una marxa més que el rival en la segona part i Pedro Porro va sentenciar el partit amb un golàs amb l’esquerra (3-0, 54’). Amb el partit decidit, els gironins van seguir prement l’accelerador i Moha primer, després d’una combinació amb Pedro Porro, i Guillem després, en una falta lateral, van tancar la golejada final.