Territorial

La Jonquera aixeca el cap

1a catalana. Els fronterers van sentenciar el duel en la primera part

la jonquera 3 mollet 1

LA JONQUERA:Manzano, Genís (Alaminos, 79’), Gabernet, Albert Genís, Masó, Jorge Torres (Bruno, 76’), Tidiane, Guillem Cornellà, Cristian Hidalgo, Marc Bech i Fran Pérez (Sebas Galles, 68’).MOLLET:Pol, Sergi (Martí, 79’), Víctor, Dani, You (Javi, 64’), Edgar, Masip (David, 64’), Castro, Brian (Corzo, 46’), Cristian i Joan (Antonio, 46’).GOLS:1-0 (17’) Fran Pérez. 2-0 (23’) Gabernet. 3-0 (44’) Cristian Hidalgo. 3-1 (84’) Castro.ÀRBITRE:López Buendia.T.G.:als locals Albert Genís, Jorge Torres, Bruno, Alaminos; i als visitants Víctor, Masip i Dani.

La Jonquera va tallar ahir una ratxa de quatre partits sense guanyar de la millor manera, superant el Mollet en una gran primera part (3-1), i s’allunya de la zona perillosa de la classificació.

Els fronterers van sortir des del primer minut amb una marxa més que el conjunt vallesà i van ser amos i senyors del partit en els primers 45 minuts. Amb un joc vistós la Jonquera es va fer un fart de generar ocasions i va tenir l’encert necessari per encarrilar el partit. Fran Pérez va obrir el marcador en el 17’ amb un gran xut per l’escaire i quan només havien passat sis minuts Gabernet va tornar a colpejar aprofitant un mal refús després d’un córner (2-0, 23’). El Mollet no va abaixar els braços i va tenir alguna bona arribada, però abans del descans Cristian Hidalgo va sentenciar amb el 3-0 gràcies a un xut ajustat. En la represa el partit va baixar de revolucions i el Mollet ho va aprofitar per maquillar el marcador amb el 3-1, obra de Castro (84’).