Territorial

L’última bala per a la copa

Divisió d’honor juvenil. El Girona rebrà diumenge el Mallorca (16 h) obligat a guanyar. Els gironins han de guanyar els cinc partits que queden i esperar dues ensopegades del Saragossa

D’aquí a un mes, el diumenge 8 d’abril, la divisió d’honor juvenil abaixarà el teló d’aquesta temporada. El somni del Girona és arrodonir una gran temporada amb la segona posició i la classificació per a la copa que permeti allargar la temporada, però complir l’objectiu no és només a les seves mans. En les cinc jornades que queden el Girona, que ara és quart en la classificació, necessita retallar la diferència d’un punt respecte al tercer, el Mallorca, i de quatre respecte al segon, el Saragossa, tenint en compte que, a més, el goal average és a favor dels aragonesos. “Tenim ganes de lluitar pel segon lloc i, encara que sabem que serà difícil, pensem guanyar cada partit per esgotar totes les possibilitats i intentar aprofitar qualsevol oportunitat d’acostar-nos a l’objectiu”, assegura el tècnic, Àlex Marsal.

El Mallorca precisament serà el rival del Girona diumenge a Vilablareix, així que qualsevol cosa que no sigui guanyar farà despertar el Girona del somni. “És el nostre últim cartutx. Com hem fet sempre a Vilablareix, esperem guanyar i poder posar pressió al Saragossa”, valora Marsal, i és que, encara que els gironins guanyin diumenge, per continuar somiant a quedar segons necessitaran guanyar tots els partits –a priori tenen el calendari més accessible dels tres aspirants– i esperar que el Saragossa en perdi un i n’empati un altre. “Nosaltres no ens podem fiar de ningú perquè tothom, encara que no s’hi jugui res, ens voldrà treure l’objectiu, però hem d’aprofitar que el Saragossa té la tensió de veure que els perseguidors no fallen”, analitza el tècnic gironí.

L’ANÀLISI

SARAGOSSA (2n, 54 punts)
J. 26: El Olivar (6è), a casa
J. 27: San Francisco (7è), a fora
J. 28: Lleida (11è), a casa
J. 29: Barça (1r), a casa
J. 30: U. Bellvitge (15è), a fora
MALLORCA (3r, 51 punts)
J. 26: Girona (4t), a fora
J. 27: Espanyol (5è), a casa
J. 28: Sant Andreu (13è), a fora
J. 29: Nàstic (10è), a casa
J. 30: Barça (1r), a fora
GIRONA (4t, 50 punts)
J. 26: Mallorca (3r), a casa
J. 27: Peña Dep. (16è), a fora
J. 28: Cornellà (8è), a casa
J. 29: Damm (14è), a fora
J. 30: El Olivar (6è), a casa
En teoria és el més difícil que ens queda, però no et pots refiar. Els altres ens voldran treure l’objectiu
Àlex Marsal
entrenador del girona
Contra el Mallorca ens juguem l’últim cartutx. Hem de guanyar per intentar posar pressió al Saragossa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)