Territorial

El Banyoles surt del descens

1a catalana. Els d’Adam Fontes encadenen a Montcada la segona victòria i afrontaran les dues últimes jornades fora de la zona baixa

sant joan M. 0 banyoles 2

SANT JOAN DE MONTCADA:Gabri, Barry, Marc Gràcia, Moyano, Josevi (Albert, 55’), Ricard, Marc Pilar, Juanjo (Viti, 55’), Ramon, Juanma (Pepe, 65’) i Wass.BANYOLES:Bartrina, Quimo, Gallardo, Turón (Massó, 55’), Sala (Amos Gasco, 91’), Bena, Gispert (Moreno, 55’), Viadé, Barceló (Adrià Casanovas, 55’), Toni Güell i Bastidas.GOLS:0-1 (50’) Toni Güell. 0-2 (70’) Bena.ÀRBITRE:Martínez Navarro.T.G.:als locals Barry, Pepe, Marc Gràcia i Viti; i al visitant Quimo.

El Banyoles va aconseguir ahir una victòria importantíssima per afrontar la recta final de temporada fora de la zona de descens. Els banyolins, que han sumat dos triomfs consecutius, van guanyar al camp del Sant Joan de Montcada i se situen en la dotzena posició un punt per sobre del descens, que marca el Sabadell B empatat a punts amb el Sant Cugat i el Cardedeu.

Els tres punts van ser el premi just per als d’Adam Fontes, que van ser l’únic equip sobre el camp que va buscar la victòria, i és que els locals ja no tenien res en joc i no van ser capaços de xutar entre els tres pals ni una vegada en tot el partit.

El matx es va decidir en la represa i en dues jugades a pilota aturada. El primer gol el va marcar Toni Güell en el 50’, després d’aprofitar amb el cap un rebot en una jugada que venia de servei de banda. Vint minuts després, en el 70’, i per acabar de sentenciar el partit i assegurar la victòria, Bena va rematar també amb el cap una falta lateral per fer el 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)