1a femenina

El Barça no passa de l’empat amb el Llevant (0-0)

Futbol. Les blaugrana deixen escapar els dos primers punts de la temporada i queden a dos punts del líder, l’Atlético, que ho ha guanyat tot

El Barça no ha pogut passar de l’empat a zero contra el Llevant en el partit de lliga que es va haver d’ajornar per una indisposició massiva de les blaugrana després del partit de la Women’s Champions League a Kazakhstan. Les blaugrana no han pogut superar a l’equip granota, el tercer classificat, i ara són segones a dos punts de l’Atlético, que ho ha guanyat tot.

El Barça ha tingut el control de la pilota però no ha creat ocasions clares en la primera meitat. Les més clares les ha tingut Andressa Alves. La primera, després d’una mala sortida de la portera granota i la segona, a punt d’arribar al descans, amb un xut sec que ha desviat Ivana.

En la represa, Marta Torrejon ha tingut una ocasió amb un xut que ha sortit massa creuat poc abans de que el partit quedés interromput durant uns minuts per una topada entre dues jugadores del Llevant, Lucia Gómez i Claudio Zornoza, que ha hagut de marxar en llitera. Després de l’ensurt, Aitana Bonmatí ha tingut la més clara fins llavors, però la defensa Ivana ha evitat el gol. Després de la lesió de Zornoza, l’ambient s’ha refredat i les ocasions més clares les ha tingut el Llevant, sobretot amb una pilota que Jessica ha estavellat al pal després d’una gran jugada personal en el temps afegit, que ha estat de 12 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)