1a femenina

L’Espanyol només aguanta mitja part

1a divisió femenina. L’expulsió d’Inés, a l’inici de la segona, clau en la golejada

LLEVANT 4 ESPANYOL 0

LLEVANT:Paraluta, Ruth, Prim, Maitane, Soni (Tània, 86’), Charlyn, Marta Corredera, Nerea (Alharilla, 59’), Ivana, Aivi (Carolina, 70’) i Jessica (Eva, 67’).ESPANYOL:Mimi, Inés, Baudet (Julve, 63’), Brenda, Llompart (Eli, 75’), Dulce, Paloma (Esther, 78’), Paula, Elba, Ainhoa Marín i Torrodà.GOLS:1-0 (28’) Charlyn. 2-0 (55’) Ivana. 3-0 (80’) Soni. 4-0 (90’) Alharilla.ÀRBITRE:Amy Peñalver.T.G.:a la visitant Paula.T.V.:a la visitant Inés, per doble amonestació (54’).COMENTARI:L’Espanyol va acabar golejat al camp del Llevant. Les blanc-i-blaves van aguantar bé la primera meitat tot i el gol de Charlyn en la mitja hora de joc després d’un ràpid contraatac. L’expulsió d’Inés, en el minut 10 de la segona, va canviar la decoració del partit. La defensa de l’Espanyol va veure les dues grogues en tan sols tres minuts. Poc després, el Llevant va marcar el segon en una jugada d’estratègia. Charlyn va tenir el tercer a les seves botes però el pal va impedir-ho. En els darrers 10 minuts van arribar els dos darrers gols. El primer, de Soni, després d’una bona combinació, i el 4-0, d’Alharilla, en la darrera jugada de partit.