1a femenina

Només queda lligar el sac

Champions League femenina. El Barça viatja a Glasgow en la tornada dels vuitens de final amb l’eliminatòria sentenciada després del contundent 5-0 del partit d’anada al Miniestadi

Amb la tranquil·litat que dona el 5-0 del partit d’anada disputat al Miniestadi, el Barça afronta el desplaçament a Glasgow (20:30 h, #Vamos) havent de segellar només una classificació que ja sembla sentenciada. Tot i això, el tècnic Fran Sánchez va voler deixar clar que l’equip no canviarà la seva manera de jugar i que no es relaxarà: “Portem un molt bon resultat de l’anada i això ens permet afrontar el partit sense la urgència que teníem en la primera eliminatòria. Però anirem amb la mentalitat de guanyar i seguir amb la dinàmica de bon joc”, va avisar el preparador blaugrana, que va deixar oberta la porta a les rotacions. “És cert que hem fet molts partits aquestes tres setmanes, però el calendari és així. Independentment de qui jugui l’equip mantindrà un bon nivell”, va afirmar.

Qui segur que no jugarà seran les lesionades Martens i Van der Gragt; la sancionada Hamraoui; Clàudia Pina, concentrada pel mundial sub-17, i Aitana Bonmatí, que es va quedar a Barcelona per decisió tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)