2a divisió FEF

Molts camins entrellaçats

2a divisió B. Diumenge el Peralada es retrobarà amb tres coneguts com Carbó, Boniquet i Estellés, que triomfen al Badalona, mentre que els xampanyers Vito i Kilian tornaran a casa

Diumenge el nou municipal de Badalona serà l’escenari d’un partit molt transcendent per al conjunt badaloní i el Peralada, i és que els locals volen acostar-se a la zona de promoció d’ascens i els xampanyers allargar la ratxa sense perdre per acostar-se a la permanència. Més enllà del resultat, però, el partit serà especial per les emocions que es viuran sobre la gespa, i és que els dos equips tindran vells coneguts a l’equip rival. Concretament, a la plantilla del Peralada hi ha dos jugadors amb passat al Badalona, el porter Marc Vito i el defensa Kilian Duran, mentre que els xampanyers es retrobaran amb tres exjugadors com Marc Carbó, Xavi Boniquet i Albert Estellés.

La porta d’entrada a 2a B

Vito i Kilian tornaran al camp que els va veure debutar a segona B. En el cas del porter egarenc, l’estrena en la categoria de bronze li va arribar el curs 2015/16 amb només 19 anys –va jugar set partits–, mentre que el debut del carriler va ser la temporada passada, tot i que el seu lligam amb el Badalona és molt més gran. “Vaig estar quatre anys en les categories inferiors i després de passar per diferents equips hi vaig tornar el curs passat a segona B. Estic molt content de tornar a casa, al club de la meva ciutat, amb el suport de la meva família”, valora Kilian, que agraeix l’oportunitat que li va oferir el Badalona: “Hi vaig viure una temporada extraordinària perquè des que vaig arribar el tècnic –Manolo González– va confiar en mi i em va donar la titularitat. Vaig poder disfrutar molt tant al camp com al vestidor i és un honor defensar el club de la teva ciutat.”

Els partits contra els exequips sempre són especials, però això no treu que els xampanyers l’afrontin amb la victòria entre cella i cella. “És una motivació extra jugar contra un club on has estat, però tenim la necessitat de guanyar i sumar tres punts vitals. Aquest estiu el Badalona ha canviat molts jugadors, però alguns encara continuen sent importants i ja fa dies que intercanviem alguna broma”, valora el carriler.

Amb un gran record

Des de l’altre bàndol, però d’una manera similar, viuran el partit els tres badalonins que van vestir fa poc la samarreta del Peralada: Carbó, Boniquet i Estellés. En el cas de Carbó no serà una novetat, i és que el de Salt ja es va enfrontar contra el Peralada el curs passat amb el Llagostera, després d’haver disputat només un curs amb els xampanyers a tercera. Boniquet i Estellés, però, van arribar a Badalona aquest estiu després de no entrar en els plans de la plantilla xampanyera per ser sub-23. “Van ser dos anys molt bonics de la meva carrera i no tinc res a retreure a ningú perquè sempre hi he estat molt a gust. El primer any a tercera vaig disfrutar moltíssim i en el segon, després d’un estiu difícil en què vaig lluitar pels meus interessos, vam viure una segona volta increïble i vaig aconseguir aportar-hi la meva part”, valora Albert Estellés, molt agraït al conjunt xampanyer: “Gràcies al Peralada vaig debutar i estic a segona B, i si hi segueixo és per mèrits meus, però una gran culpa és del club.”

Carbó només es trobarà amb un excompany, Álamo, ja que el carriler és l’únic supervivent del primer any de la filiació amb el Girona. Boniquet i Estellés, que van jugar, respectivament, 59 i 55 partits amb els xampanyers, es trobaran més companys i viuran un partit diferent. “Serà estrany perquè segurament en l’onze inicial hi haurà sis o set jugadors molts dels quals fa quatre dies eren companys i això ho farà especial, però també tindré l’avantatge que els conec bastant”, analitza el central del Badalona.

LES VALORACIONS

És una motivació extra jugar contra un club on has estat, però tenim la necessitat de guanyar i sumar tres punts vitals
Serà estrany perquè fa quatre dies molts eren companys, però tindré l’avantatge que els conec
Albert Estellés
central del badalona
Estic molt content de tornar a casa, al club de la meva ciutat, amb el suport de la meva família
Kilian Duran
lateral del peralada
Van ser dos anys molt bonics de la meva carrera i no tinc res a retreure a ningú perquè sempre hi he estat molt a gust
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)