2a divisió FEF

L’hora de sumar com sigui

Amb ganes. El Peralada, després de quinze dies sense jugar, visita el camp del Badalona (17 h) amb l’ambició d’assaltar un camp complicat i confirmar el canvi de dinàmica iniciat fa un mes

El Peralada visita aquesta tarda (17 h) el Nou Municipal de Badalona amb les piles carregades després de quinze dies sense futbol per culpa dels aiguats que van obligar a suspendre el duel contra el València Mestalla. Per això la motivació és màxima per a un equip que, a més, té certs ànims de revenja. “Hem estat dies sense futbol i en tenim moltes ganes, sobretot tenint en compte que anem a un camp on vam perdre un dels dos partits de la segona volta el curs passat tot i fer un gran partit, i per això ens vole treure l’espina”, valora el tècnic Chicho Pèlach.

Els xampanyers, penúltims amb els mateixos punts (10) que el cuer, el Castelló, necessiten la victòria per començar a treure el cap de la zona baixa o, com a mínim, sumar un punt per allargar la imbatibilitat iniciada fa un mes al camp del Terol amb el primer triomf. “Creiem que, com a Terol, és un camp que ens pot anar bé tot i que ens trobarem un os dur com el Badalona amb jugadors molt experimentats”, analitza el tècnic gironí. Sigui com sigui, el Peralada haurà de tenir les coses molt clares per plantar cara a un Badalona amb tres vells coneguts com Estellés, Carbó i Boniquet –els dos primers seran titulars però el tercer és dubte per unes molèsties–. I és que els badalonins no perden a casa des de la primera jornada contra l’Espanyol B (1-3) i encadenen quatre jornades sense perdre –són setens a sis punts de la promoció d’ascens–. “Han ajuntat un bon grup amb molta experiència al darrere i eficàcia al davant. La millor virtut és que saben esperar el seu moment sense posar-se nerviosos i saben molt bé el que han de fer. Són molt perillosos a la pilota aturada, que segur que serà important durant el partit i és un aspecte que nosaltres necessitem millorar. Per això haurem de ser molt contundents a les àrees però també dominar el joc i explotar la nostra velocitat”, analitza Chicho, que per al partit d’avui no podrà comptar amb Valery (Girona), Montes (sanció), Paik i Bueno (lesió), però sí amb Soni, que va arribar ahir de la selecció.

Després de tants dies sense jugar tenim moltes ganes d’anar allà i obtenir els tres punts
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
El Badalona sap esperar el seu moment sense posar-se nerviós i és contundent a les àrees. Haurem de ser molt forts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.