2a divisió FEF

Un Peralada efectiu supera el Badalona (0-1)

Vital. Els xampanyers guanyen el segon partit del curs a domicili gràcies a una diana de Iago López abans del descans

El Peralada ha aconseguit una victòria importantíssima al camp del Badalona que l’acosta a les posicions de permanència. Els de Chicho han repetit la fórmula que li va donar el triomf al camp del Terol, i és que una diana de Iago López en la primera part ha estat suficient per endur-se la victòria.

Les primeres arribades han estat del Badalona, amb un gol anul·lat a Chacopino inclòs, però els xampanyers han estat més efectius gràcies a una rematada de cap de Iago López després d’una molt bona centrada de Giorgi. A partir del gol el Peralada encara ha prioritzat més la defensa i s’ha mantingut sòlid esperant una acció de contraatac que li permetés sentenciar el matx. En la represa, però, s’ha endut un ensurt en un altre gol anul·lat pels locals, en aquesta ocasió a Natalio. Tot i això, i que el domini ha estat absolut dels badalonins, el Peralada ha aconseguit mantenir la porteria a zero i assegurar-se el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.