2a divisió FEF

El Peralada mereix més però només pot empatar (1-1)

Falta d’encert. Els xampanyers, tot i començar perdent, han tingut ocasions de sobres per guanyar però els ha faltat efectivitat i han hagut de patir fins i tot per salvar un punt

El Peralada no ha aconseguit enllaçar la segona victòria a casa en cinc dies, però ha salvat un punt contra el València Mestalla (1-1). Per joc i ocasions, però, els xampanyers han merescut molt més, però els ha faltat punteria per endur-se la victòria.

El Peralada ha començat força bé però no ha pogut estar gaire tranquil pels contraatacs del València Mestalla. Precisament en un d’ells, després d’una ocasió clara de Soni i una pèrdua de Miguélez, ha arribat el 0-1 amb un xut de Merentiel que s’ha empassat Suárez. Tot i això els xampanyers han seguit dominant i han tingut ocasions de sobres per empatar el partit, però no han estat gens encertats de cara a porteria, fallant ocasions gairebé inexplicables –una gran actuació del porter visitant Cristian hi ha ajudat.

En la segona part el guió ha començat igual, amb el Peralada dominant i tenint ocasions des del primer minut, però el Mestalla ha estat a punt de sentenciar en un contraatac d’Àlex Blanco que ha salvat bé Suárez. Després de l’ensurt el partit s’ha igualat, però quan pitjor pinta feia ha arribat el gol de l’empat de Montes després d’un córner ple de rebots (1-1, 74’). El Peralada no n’ha tingut prou i ha seguit buscant el gol de la victòria, però un cop més tot i tenir ocasions no ha arribat.