2a divisió FEF

L’hora de la confirmació

Fer camí. El Peralada visita l’Alcoià (18 h) després de dos bons partits a casa sabent que un bon resultat li permetrà, surti o no del descens, fer un pas endavant i acabar l’any amb molt bones sensacions

Amb més càrrega a les cames que el rival després de jugar dimecres contra el València Mestalla (1-1), el Peralada visita avui l’Alcoià amb l’esperança de sumar tres punts que confirmin la bona dinàmica de l’equip. A més, els de l’Alt Empordà afronten el partit d’avui a El Collao i el primer després de les vacances a casa contra l’Eixea sabent que tot el que sumin serà un extra per afrontar la segona volta respecte al curs passat, i és que els xampanyers ja han igualat els 17 punts de la primera volta de l’estrena a 2a B. “Era l’objectiu mínim sabent que en la segona volta podem sumar més, però ara tenim dos partits per encarrilar una mica més la feina”, valora el tècnic, Chicho Pèlach, segur que l’equip continuarà creixent en el duel d’avui: “Hem tingut un bon rendiment amb 4 de 6 a casa i ara ens volem adaptar en un camp complicat on sabem que, si fem certes coses bé, tindrem moltes opcions de treure un resultat positiu.”

El que sap segur el Peralada és que la victòria li permetria fer un pas endavant en la lluita per la salvació, tot i que no li garanteix sortir de la zona de descens, i suposaria marxar de vacances amb unes sensacions immillorables. Tot i això, no serà gens fàcil perquè l’Alcoià arriba al duel d’avui després de superar el Sabadell a domicili i poques setmanes després de tombar tot un Hèrcules (1-0). “Arriba en una bona línia i ens posarà les coses molt difícils. Ja de per si és un camp molt complicat i no gaire gran, i després és un equip capaç de dominar moltes situacions de joc i la pilota aturada. El que més m’agrada és la valentia que tenen per pressionar a dalt i complicar-li la vida, al rival; així que serà un examen per a nosaltres per demostrar que podem ser valents amb la pilota als peus, per això he dit a la plantilla que és l’oportunitat de veure que estem capacitats per fer-ho.”

Per al partit d’avui, Chicho no podrà disposar de Valery, però sí que hi seran Soni i Paik, tot i estar en la convocatòria d’ahir del Girona a Montilivi. Els dos futbolistes s’incorporaran avui a un grup on no són per decisió tècnica Moha i Yuya, a més d’Álamo, que encara arrossega problemes físics.

L’objectiu mínim eren els 17 punts, però ara tenim dos partits per encarrilar més la feina
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
El que més m’agrada és la valentia que tenen per pressionar a dalt i complicar-li la vida, al rival. Tenen un ritme altíssim
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)