2a divisió FEF

El Peralada continua sumant a El Collao (0-0)

Igualtat. Els xampanyers empaten sense gols al camp de l’Alcoià en un partit amb molt poques ocasions on han acabat amb deu per l’expulsió de Soni

El Peralada marxa de vacances de Nadal després de sumar un punt al camp de l’Alcoià en un partit de molta lluita i amb ben poques ocasions que ha acabat amb un empat a zero mereixedor dels mèrits dels dos equips, que han estat més sòlids en defensa que inspirats en atac.

En la primera part el Peralada s’ha dedicat més a mantenir l’ordre defensiu i no concedir ocasions al seu rival, cosa que ha aconseguit tot i patir en alguna acció a pilota aturada. Els xampanyers, però, també han tingut una ocasió per avançar-se amb un xut de Santi Bueno que ha aturat Bañuz.

En la segona part el partit s’ha animat una mica més, i és que tot i una primera ocasió de l’Alcoià el Peralada ha tingut uns molt bons minuts que no els ha aconseguit traduir amb ocasions clares de gol. En els últims minuts Soni ha vist la vermella per una agressió però tot i ser un menys els xampanyers han resistit sense problemes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)