2a divisió FEF

Yuya tornarà al Japó

2a divisió B. El Peralada està a punt de tancar el final de la cessió del mitjapunta japonès, que tornarà al Vissel Kobe. Ha jugat només 4partits

El Peralada fa dies que treballa per moure’s en aquest mercat d’hivern. El primer moviment serà la baixa del mitjapunta nipó Yuya Nakasaka, que tornarà al Vissel Kobe d’Andrés Iniesta, el seu club d’origen, un cop es tanquin els serrells de l’acord. El club ha decidit posar el punt final a la seva estada a Peralada després de jugar només 4 partits des que va començar el curs –un de titular, al camp de l’Atlètic Llevant–, i és que el japonès va arribar tard per problemes burocràtics, després es va lesionar i ha tingut moltes dificultats per adaptar-se.

Amb la seva baixa, el Peralada tindrà una fitxa lliure –dues si s’allibera la de Pedro Porro, que encara no és clar– que li permetrà reforçar-se. Qui també podria sortir els pròxims dies és el carriler Sergi Álamo, que només va jugar el primer partit del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)