2a divisió FEF

Contra l’Eixea, el dia idoni per blindar la porteria

2a divisió B. El Peralada ha encaixat com a mínim un gol en els nou partits que ha jugat al municipal i diumenge rep l’equip aragonès, que només ha marcat un gol a domicili en tot el curs

Un dels problemes que està tenint el Peralada en aquest inici de temporada és la fragilitat defensiva que, sobretot en errors puntuals i en accions d’estratègia, li ha impedit sumar punts que ara mateix el deixarien en una situació més tranquil·la en la classificació. De fet, els xampanyers només han aconseguit deixar la porteria a zero en 5 partits en les primeres 18 jornades i curiosament sempre en partits a domicili –en les victòries per la mínima a Terol i Badalona i en els empats a zero contra el Barça B, l’Ontinyent i l’Alcoià.

Per això, els de Chicho son conscients que han de començar a fer-se forts en defensa en els partits com a locals, en què han encaixat 13 gols en 9 partits i només n’han marcat 10, i és que aquesta va ser una de les virtuts de l’equip el curs passat –en la segona volta van deixar la porteria a zero en 13 partits–. Amb aquesta mentalitat com una de les prioritats en aquest segon tram de temporada, el Peralada vol començar a blindar la porteria del municipal diumenge, aprofitant que al davant tindrà l’Eixea, el rival més propici per aconseguir-ho. I és que el conjunt aragonès només ha marcat un gol a domicili aquesta temporada, i va ser en la jornada dos en la victòria per la mínima al camp del Barça B. Des de llavors l’Eixea no ha marcat ni un sol gol lluny del seu camp i s’ha hagut de conformar només amb quatre empats a zero. Una de les dues tendències canviarà diumenge.

Peralada-Olot 0-1
Peralada-Conquense 1-1
Peralada-Atl. Balears 2-2
Peralada-Vila-real B 0-1
Peralada-Ebre 1-2
Peralada-Cornellà 2-2
Peralada-Lleida 1-2
Peralada-Castelló 2-1
Peralada-V. Mestalla 1-1
BALANÇ:
10 gols a favor / 13 gols en contra
Barça B-Eixea 0-1
Ontinyent-Eixea 1-0
Espanyol B-Eixea 2-0
Terol-Eixea 0-0
Atl. Llevant-Eixea 0-0
Badalona-Eixea 0-0
Hèrcules-Eixea 2-0
Alcoià-Eixea 0-0
Olot-Eixea 1-0
BALANÇ:
1 gol a favor / 8 gols en contra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)