2a divisió FEF

El regal pot ser preciós

Oportunitat d’or. El Peralada estrenarà el 2019 rebent la visita de l’Eixea al municipal (a les 12 hores), sabent que si guanya acabarà la primera volta fora de la zona de perill

Després de gaudir de dues setmanes sense competició amb l’alegria que suposa veure la classificació fora de la zona de descens directe, el Peralada torna a jugar-se tres punts aquest migdia al municipal contra l’Eixea. El gran objectiu dels xampanyers és el de regalar-se a ells mateixos i a l’afició el fet d’acabar la primera volta fora de la zona de perill, i per aconseguir-ho només han de guanyar avui el conjunt aragonès, ja que s’assegurarien superar-lo en la taula i deixar la posició de play-out. L’únic temor és veure com reacciona l’equip després de les vacances, que van tallar un bon estat de forma dels homes de Chicho. “Després d’una aturada així s’acostumen a veure partits més avorrits perquè costa engegar. Mai saps quin partit es pot arribar a plantejar, però estic segur que volarem perquè fa molts dies que ens entrenem i veig els jugadors molt connectats”, valora el tècnic gironí.

Per aconseguir guanyar han de ser efectius en atac, a més de millorar la versió defensiva del primer tram de curs, en què el Peralada no ha deixat mai la porteria a zero a casa. L’Eixea, però, no ha marcat a domicili des de la segona jornada. “Hem de mirar de fer un pas endavant en l’aspecte golejador perquè sempre generem moltes ocasions però ens costa definir. Si marquem les que tenim segur que aconseguirem un bon resultat”, valora Chicho, que s’espera un rival potent: “És un rival molt complicat i que en les últimes jornades ha aconseguit bons resultats contra equips potents. Acostumen a plantejar un partit feixuc perquè defensen amb tot l’equip molt a prop de l’àrea i són molt sòlids defensivament, esperant aprofitar els errors que pugui cometre el seu rival. Al davant tenen De Mesa, que els dona molt nivell i sempre genera perill.”

Una de les bones notícies per al Peralada és que tot i que Paik i Pachón van anar convocats amb el primer equip avui Chicho podrà comptar-hi i apunten a l’onze inicial. En canvi, els xampanyers no podran disposar de Valery, encara en dinàmica del primer equip, ni de Soni, sancionat amb dos partits després de ser expulsat al camp de l’Alcoià.

Serà un partit feixuc perquè defensen amb tots a prop de l’àrea i són molt sòlids
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Després d’una aturada així mai saps quin partit es pot plantejar, però estic segur que volarem perquè veig l’equip molt connectat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)