1a femenina

La pressió, per al Barça

1a divisió femenina. L’equip blaugrana, que ja ha derrotat tres vegades l’Espanyol, ha de guanyar perquè l’Atlético no s’escapi en un derbi en què les visitants volen reivindicar-se (13 h)

El Barça i l’Espanyol es veuen les cares avui, per quart cop aquesta temporada, a la ciutat esportiva Joan Gamper (13 h). Fins ara, les blaugrana s’han endut tots els derbis, el de la primera volta de lliga (0-3), el de copa Catalunya (7-0) i el de copa (2-0), de manera que són favorites per tornar a vèncer, en un partit en què, a més, tenen l’avantatge de jugar com a locals. L’Espanyol, per la seva banda, veu el derbi com una bona oportunitat per reivindicar-se després d’acabar l’any passat amb pitjors resultats (2 punts de 15) que sensacions, amb un bon partit contra l’Atlético malgrat la derrota i empats de mèrit contra la Real i el Rayo. El poc bagatge numèric, però, deixa l’equip de Joan Bacardit massa a prop de la zona de descens, a només tres punts. El Barça, per la seva banda, va tancar el 2018 intractable –set victòries seguides en la lliga– però sense poder atrapar un Atlético que ahir va derrotar l’Athletic, de manera que té, provisionalment, quatre punts més que les blaugrana, obligades a no fallar avui.

El tècnic del Barça, Fran Sánchez, considera que l’Espanyol no els ho posarà gens fàcil: “És un equip que està ben treballat, l’entrenador sempre busca canviar coses per intentar millorar. Van variant en funció del que veuen en el rival, cosa que en fa un equip complicat.” Joan Bacardit, per la seva banda, considera clau que el seu equip trobi l’equilibri entre defensar amb ordre, ni massa enrere ni massa obertes, i mantenir opcions en atac, ja que no vol un partit d’empat a zero ni jugar a mercè, totalment, de les blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)