1a femenina

Amb l’obligació de guanyar

1a divisió femenina. Lluís Cortés va ser presentat com a nou tècnic del Barça amb un objectiu ben clar: fer un salt qualitatiu per conquistar sí o sí, almenys, la lliga i la copa

Si la roda de premsa d’ahir al migdia havia de servir per resoldre els dubtes sobre la inesperada destitució de Fran Sánchez, no va ser el cas. El vicepresident Jordi Mestre i el mànager esportiu de la secció, Markel Zubizarreta, van parlar de la necessitat “de donar un impuls a l’equip” davant la possibilitat de quedar-se un any més sense la lliga, tot i que les blaugrana depenen de si mateixes en totes les competicions i només han perdut un partit en tot el curs.

“No és una decisió presa de manera visceral. Ha estat meditada perquè estem obligats a guanyar títols i creiem que amb la inversió que hem fet l’equip té molt més recorregut del que ha mostrat fins ara”, va explicar Mestre, força dur amb el ja extècnic blaugrana: “Fa tres anys que no guanyem la lliga i no ens podem permetre no aconseguir-ho.”

A tres punts del lideratge en la lliga, als quarts de la copa i als quarts de la Champions amb un camí força assequible per plantar-se en la final, el camí del conjunt blaugrana està ja marcat. “No és cap canvi de rumb, el model està molt marcat en aquest club. El repte és ser els millors amb la nostra filosofia i amb jugadores de la casa, per això apostem per un tècnic que segueix aquesta línia i coneix l’equip. S’han fet coses bé, però n’hem d’impulsar altres”, va dir el director esportiu, Markel Zubizarreta, justificant l’aposta per un entrenador de la casa.

El repte

Si l’obligació és guanyar la lliga, Lluís Cortés té un repte majúscul ja en la seva estrena: el Barça visitarà el Llevant, tercer classificat, amb el perill que una nova ensopegada deixi l’equip sense dependre de si mateix. “Tampoc podem fer gaires canvis perquè el més important és estar preparades per dissabte. Les jugadores són conscients que estem vius en totes les competicions”, va explicar Cortés, que es va mostrar il·lusionat pel que és el gran repte de la seva carrera: “La pressió ve implícita en l’esport i és el que ens il·lusiona i ens motiva a treballar fort. Amb les jugadores he parlat que l’objectiu ha de ser que cada una millori la seva versió; si ho fem, aconseguirem els objectius”, va sentenciar el nou mister blaugrana.

La pressió ve implícita en l’esport. Intentarem que les jugadores millorin la seva versió
Lluís Cortés
entrenador del barça
Amb la inversió que hem fet estem obligats a guanyar títols i ja són tres anys sense la lliga
Jordi Mestre
vicepresident esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)