1a femenina

L’obligació de no fallar mai

Copa de la Reina. El Barça buscarà el pas a les semifinals contra el Madrid CCF (20 h) en una competició que té entre cella i cella

Amb l’obligació de guanyar les dues competicions estatals, el Barça sap que no es pot permetre ni un dia de descans i que no pot fallar en la visita a Madrid (20 h) en els quarts de la copa, en un torneig al qual té les mides preses però que enguany no admet errors.

“La copa és una competició en la qual els equips més petits hi posen més ganes perquè es veuen amb més possibilitats de poder-la disputar”, va dir el tècnic, Lluís Cortés, que no es fia d’un equip al qual enguany van derrotar per 7-0: “No serà un partit fàcil, no ens hem de fixar en el partit de casa. Com a referència agafaria el duel de l’any passat”, va explicar Cortés, referint-se al triomf patit (1-2) de les culers al camp de gespa artificial de les madrilenyes.

“Serà un rival diferent del de la lliga; aleshores tenien baixes i ara juguem al seu camp”, va dir la jove Candela, que podria tenir minuts després de jugar ja en l’anterior eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)