1a femenina

El bitllet, amb comoditat

Copa de la Reina. El Barça obté l’accés a les semifinals en derrotar el Madrid gràcies a un gol de Martens en la primera meitat i dos més, de Torrejón i Hamraoui, just després de la represa

MADRID 0 BARÇA 3

MADRID CFF:Ulloa, Agustina, Lucía, Villegas, María del Carmen, Mellado (Laura Ortega, 63’), Alexandra (Irene López, 74’), Analu, Estela, Silvia Rubio i Bernabé (Beckman, 82’).BARÇA:Paños, Van der Gragt, Mapi León (Ainoa, 65’), Melanie, Marta Torrejón, Andressa Alves, Aitana, Duggan (Claudia Pina, 61’), Hamraoui (Alèxia, 71’), Andonova i Martens (Candela Andújar, 58’).GOLS:0-1 (12’) Martens. 0-2 (52’) Marta Torrejón. 0-3 (54’) Hamraoui.ÀRBITRE:Gallastegui Pérez.

El Barça va aconseguir ahir l’accés a les semifinals de la copa de la Reina després d’imposar-se al camp del Madrid, en eliminatòria a partit únic. Els altres equips classificats són la Real Sociedad, que va golejar el Rayo; l’Atlético, que es va imposar a l’Athletic en un San Mamés amb més de 48.000 espectadors, i el Sevilla, que va necessitar els penals per deixar fora el Llevant.

El Barça va resoldre el partit contra el Madrid gràcies al major domini i a l’efectivitat en els moments determinants. El partit va començar anivellat, però el Barça no va trigar a marcar el primer gol. En una bona i treballada acció ofensiva. Marta Torrejón va arribar a la línia de fons i va fer una centrada que Andressa Alves va deixar passar perquè Lieke Martens rematés a gol. Amb avantatge en el marcador, el Barça va poder controlar el partit amb més comoditat i va tenir el segon gol a prop diverses vegades, sobretot en una assistència de Martens que Duggan va rematar a fora per poc. També Mapi León va estar a punt de marcar, però la portera local, Ulloa, va salvar el seu cop de cap. Les locals no renunciaven a tenir la pilota, però eren les blaugrana les que dominaven la possessió i es mostraven més perilloses.

L’efectivitat del Barça poc després de la represa va sentenciar el partit. Quan només s’havien disputat set minuts de la segona meitat, Aitana Bonmatí va servir un córner i Marta Torrejón, avançant-se a les rivals, va marcar de cap. Dos minuts més tard, el Barça va fer el tercer gol en aprofitar Hamraoui una pilota morta dins l’àrea de les madrilenyes per enviar, d’esperó, la pilota dins la porteria. El 0-3 era un marcador massa desfavorable per al Madrid, que va abaixar els braços i va permetre que el Barça controlés el duel amb placidesa. L’última mitja hora del partit pràcticament va sobrar, ja que les visitants no van veure perillar mai el bitllet per a les semifinals.