3a divisió FEF

Sergi Arimany tanca la seva etapa al Llagostera

3a divisió. El davanter dels del Gironès no ha aconseguit tenir continuïtat ni protagonisme a les files del club llagosterenc i tot indica que reforçarà la Muntanyesa

El Llagostera i Sergi Arimany agafen camins diferents. El club que entrena Oriol Alsina ha comunicat aquesta tarda que el futbolista es desvincula de l’entitat llagosterenca, i se li agraeix l’entrega i la professionalitat vestint la samarreta del club de la Costa Brava.

Sergi Arimany va aterrar a Llagostera el mercat d’hivern de la temporada passada –2017/18–, i amb l’equip encara a 2a divisió B va disputar onze partits però no va poder marcar cap gol. Enguany, a tercera divisió, les lesions i l’elevada competència en les posicions d’atac no li han permès tenir continuïtat en l’equip i només ha acumulat 352 minuts repartits en 10 enfrontaments de lliga i no ha pogut marcar cap gol. Ara tot indica que reforçarà l’atac de la Muntanyesa, equip de la primera catalana que té com a objectiu tornar a la tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)