3a divisió FEF

Un temps afegit molt cruel

3a divisió. En les darreres tres ensopegades dels llagosterencs, els punts s’han escapat en el temps afegit. La falta d’encert en la primera part els ha passat massa factura

El Llagostera ha vist com en tres dels darrers cinc partits el temps afegit el castigava prenent-li punts. Una xacra que amb dues derrotes –contra l’Hospitalet i el Sant Andreu– i un empat –contra el Santfeliuenc– no li ha permès de continuar seguint de prop el líder i l’ha fet caure a la tercera posició de la classificació. “El fet de no matar els partits en la primera part ens ha condicionat molt. En aquests tres partits vam fer el joc i les oportunitats per marcar el segon i fins i tot el tercer gol en el primer temps, no ho vam fer i al final se’ns van escapar punts”, explica el lateral David Bigas, que té clar que l’equip serà capaç de refer-se d’aquesta situació. “Hem fet autocrítica i tenim clar que no ens hem d’enfonsar. Hem de mantenir la concentració perquè volem ser a la fase d’acens i no podem fallar.”

Precisament, la duresa en el camí cap a la fase d’ascens s’ha accentuat aquesta segona volta i això queda reflectit en els resultats dels llagosterencs en els primers set partits de la segona part de la temporada: “Tothom s’espavila. Els equips de baix fan més punts perquè volen sortir dels llocs de perill, entre els de dalt també volem assegurar les victòries. En el nostre cas, per exemple, en la primera volta vam tirar endavant partits contra equips de la zona baixa com el Sants i el Santfeliuenc amb molta dificultat, i ara ens hi hem deixat punts.”

Tot i aquesta situació, la gran primera volta va permetre al Llagostera assegurar un bon coixí de punts i el marge respecte del cinquè classificat –el primer que no aspiraria a l’ascens– és de nou punts. Precisament l’equip que marca el límit és l’Horta, rival dels blau-i-vermells aquest diumenge. “Ens hem de treure les males sensacions i mirar endavant perquè queden molts de partits i estem motivats per lluitar per la fase d’ascens i fins i tot pel títol.”

Habitual a l’esquerra

Amb 25 partits i superant els 2.000 minuts, Bigas és una peça clau de l’engranatge llagosterenc. “Estic agraït per la confiança i si vaig venir era per poder-me alliberar, donar-ho tot i fer un bon any”, explica el lateral esquerre, que per al duel de diumenge està sancionat.

EL PROTAGONISTA

El fet de no matar els partits en la primera part ens ha condicionat molt. En els tres duels no ho vam fer i al final se’ns van escapar punts
Ens hem de treure les males sensacions i mirar endavant perquè queden molts de partits
David Bigas
lateral del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)