1a femenina

Empat contra un rival directe (1-1)

1a divisió femenina. L’Espanyol encadena el segon partit consecutiu sense perdre i augmenta la distància a cinc punts respecte el descens després d’empatar contra el Madrid

Primer va ser una victòria a casa contra un rival de la part alta i avui ha estat un empat a domicili contra un rival directe. La trajectòria de l’Espanyol de Salvador Jaspe millora notablement i avui ha aconseguit un empat valuós contra el Madrid a efectes classificatoris tot i que ha quedat curt perquè les blanc-i-blaves han anat per davant en el marcador durant 50 minuts.

L’Espanyol ha sortit millor en el primer temps en què ha avisat un parell de vegades, amb Paula Moreno i Baudet, abans de la diana d’Eli. L’atacant blanc-i-blava ha marcat gràcies a una vaselina impecable que ha obligat al Madrid a reaccionar. Després d’un primer temps, sense gaire acció a la porteria de Mimi, en el segon temps les locals han donat una passa endavant. Laurita ha encertat amb un xut al fons de l’escaire que ha donat pas a una etapa de més domini del conjunt blanc. Mimi ha hagut de salvar el seu equip en una oportunitat i amb aquesta aturada ha tancat un xoc en què els dos equips s’han acabat repartint els punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)