1a femenina

Encarrilant la permanència

1a divisió femenina. Victòria de mèrit de l’Espanyol al camp del tercer classificat

ATHLETIC 1 ESPANYOL 2

ATHLETIC CLUB:Leguina, Moraza, Ainhoa (Cirauqui, 62’), Gimbert, Eunate, Unzué, Damaris, Leia (Azkona, 69’), Erika, Nekane (Marta, 84’) i Lucía.ESPANYOL:Mimi, Dulce, Berta, Inés, Elba, Torrodà, Katherine (Paloma, 83’), Ainhoa Marín (Letti, 55’), Baudet (Llompart, 69’), Eli i Paula Moreno (Anna Julve, 63’).GOLS:0-1 (56’) Torrodà. 0-2 (85’) Eli. 1-2 (90’) Paloma en pròpia porta.ÀRBITRE:Paola Cebollada López.T.G.:A les jugadores visitants Letti, Elba i Mimi.

La propera (31-03-19)

Atlético-Betis; Athletic-Llevant; Granadilla-Sp. Huelva; Espanyol-R. Sociedad; Màlaga-Albacete; Logroño-Barça; València-Rayo V.; Sevilla-Madrid CFF.

La salvació de l’Espanyol passava per causar sensació contra un dels rivals potents de la lliga. I les blanc-i-blaves ho van aconseguir en un dels camps més insospitats, contra l’Athletic Club, el que els dona set punts de marge respecte del descens a cinc partits per acabar la lliga.

L’Espanyol va resistir al darrere durant el primer temps i en el segon, va colpejar: primer, va ser a partir de la diana de Torrodà, que va marcar gràcies a una falta directa. El xoc estava encarrilat i Eli, a cinc del final, va sentenciar amb un gol gairebé sense angle. Va haver-hi emoció perquè, en el primer minut del temps d’afegit, l’Athletic va apropar-se, però les visitants van tancar el partit amb seguretat.