2a divisió FEF

Oriol Pujadas també continuarà a l’Olot

2a divisió B. El mig osonenc té la confiança del tècnic tot i haver jugat només nou partits

L’Olot va confirmar ahir una nova renovació, la desena d’aquest estiu. Oriol Pujadas va signar un nou contracte amb el club de la Garrotxa fins al 30 de juny de 2021, un fet que demostra la confiança que l’àrea esportiva i el cos tècnic encapçalat per Raúl Garrido tenen en el futbolista osonenc, encara que ha disputat només nou partits de lliga en el curs del debut a segona B, amb un total de 269 minuts de joc.

La competència que ha tingut el jugador de Manlleu al mig del camp ha estat ferotge aquesta temporada, però tot i això ha pogut esgarrapar oportunitats gràcies a la seva entrega i el seu treball: “Crec que és important que s’hagi donat continuïtat a la plantilla, som un gran grup i això ens ajudarà a complir els objectius. Estic molt content de poder continuar envoltat de grans jugadors, prometo donar-ho tot per aquest club”, explica Oriol Pujadas, del 1998, que continuarà ocupant una de les fitxes sub-23 que ha de tenir per normativa el club garrotxí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)