2a divisió FEF

Alfredo i Aspar, amb oferta per sortir i Vivi, per arribar

El mercat. Els dos joves futbolistes de l’Olot tenen opcions de marxar, Pep Chavarría també ha despertat interès, Guzmán podria anar a l’estranger i Albert Vivancos serà un dels nous fitxatges

L’Olot fa setmanes que ha confirmat la continuïtat de la majoria dels membres de la plantilla de cara al curs 2019/20. Si bé aquest era el primer i principal objectiu, l’àrea esportiva liderada per Sergi Raset haurà de treballar ara per apuntalar el bloc, afegir competitivitat i eixugar les pèrdues en forma de sortida d’algun dels futbolistes amb contracte. En aquest capítol, el cas dels jugadors més joves, comandats per Alfredo Gutiérrez, Lluís Aspar i Pep Chavarría, són els que més han cridat l’atenció d’altres clubs.

Alfredo, de 21 anys, ha participat en 36 partits de lliga (1.996 minuts i dues dianes), ha completat bones actuacions des del carril dret i també des de la mitjapunta. La bona trajectòria del de Sant Roc ha fet que el Castelló, també del grup tercer de segona B, pregunti per la seva situació contractual. Al garrotxí li queda un any més de contracte i ja l’estiu passat va amagar de marxar a un filial si arribava una bona proposta, però finalment va continuar a l’Olot convençut per Raúl Garrido, que enguany l’ha utilitzat amb molta regularitat. De moment, els olotins es fan els forts per retenir el jugador format a la casa i demanen traspàs als castellonencs.

Lluís Aspar, de 19 anys, aquest curs encara juvenil, ha confirmat la bona projecció i les seves facultats competint en igualtat de condicions a segona B. El de Molló ha jugat 17 partits i ha acumulat 1.326 bons minuts de joc, el principal argument que ha aixecat interès en una entitat la qual podria estar disposada a pagar en concepte de traspàs.

L’altre dels futbolistes joves que ha despertat interès per altres clubs gràcies a la seva bona campanya a l’Olot ha estat Pep Chavarría. El figuerenc de 21 anys ha debutat enguany a segona B i ha meravellat des del carril esquerre (26 partits, 1.918 minuts i una diana). Per l’empordanès de moment cap club vol pagar traspàs i, amb només un any més de contracte, podria continuar a l’equip garrotxí per acumular experiència i així l’estiu vinent firmar ja lliure per un nou club.

Guzmán, a l’estranger?

Després d’anunciar deu renovacions des que va acabar la lliga –Ginard, Ballesté, Jose, Carles Mas, Blázquez, Pujadas, Masó, Pedro, Xumetra i Marc Mas–, l’únic futbolista que acaba contracte avui i no ha renovat és Iván Guzmán. El carriler i extrem badaloní té una proposta molt suculenta d’un equip estranger –possiblement anglès–, fet que hauria paralitzat qualsevol continuïtat. Guzmán ha compartit amb Chavarría el carril esquerre però també, gràcies al bon rendiment de l’empordanès, ha jugat en una posició més avançada –66 partits de lliga en les dues temporades al club–, i és que la seva pèrdua seria un cop important per la polivalència.

Vivancos, més a prop

El migcampista de Bescanó serà amb molta probabilitat una de les noves cares juntament amb la ja oficial del davanter, Joel Arimany. Albert Vivancos ha jugat els darrers quatre cursos a l’Hèrcules, el Llagostera, l’UCAM Múrcia i el Salmantino, equip en el qual a l’octubre va patir una greu lesió al genoll de la qual s’ha recuperat bé. Amb un físic envejable, bona qualitat tècnica i objecte de desig des de fa diversos estius per l’àrea esportiva, Vivi seria una incorporació de qualitat a la medul·lar i d’entrada pal·liaria la greu lesió que fa escassos dies es va confirmar de Roger Barnils, un futbolista que ocupava la posició de central habitualment, però també la de pivot al mig del camp.

Es gira feina per a Sergi Raset i l’Olot, que hauran de maniobrar i tenir opcions controlades.

LA POLÍTICA OLOTINA

L’entitat demana traspàs als equips que volen algun jugador amb contracte en vigor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)