1a femenina

Eixamplant les diferències

1a divisió femenina. El Barça suma el novè triomf seguit i aprofita l’empat de l’Atlético per posar distància en el lideratge

BARCELONA 3 BETIS 0

BARÇA:Paños, Mapi León (Melanie, 71’), Hermoso, Marta, Mariona (Candela, 58’), Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana (Martens, 58’), Leila (Falcón, 30’) i Oshoala.BETIS:Gerard, Van Dongen, Ana Hernández (Laura, 58’), Ana Romero (Rosa, 65’), Irene, Priscila (Abam, 82’), Szymanowski, Nuria, Cazalla, Piemonte, Perarnau (Otermín, 74’).GOLS:1-0 (8’) Alexia. 2-0 (33’) Jenni Hermoso, de penal. 3-0 (37’) Mariona, de penal.ÀRBITRE:Zulema González González.T.G.:la visitant Ana Fernández.PÚBLIC:3.158 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

16 equips

amb propera

Per segona setmana consecutiva, el Barça no ha tingut cap mena de problema per desfer-se del seu rival, en aquest cas el Betis, i, per segona setmana consecutiva, l’Atlético ha empatat contra el seu rival. El resultat de tot plegat deixa el conjunt blaugrana amb cinc punts de marge respecte al seu principal perseguidor en la competició domèstica.

Contra el Betis el Barcelona va solucionar el partit des d’un bon inici. El gol d’Alexia Putellas, després d’enganyar una defensa, va aplanar el camí per a les locals, que van encarrilar el partit des dels 11 metres, amb un penal transformat per Jenni Hermoso i un altre de Mariona Caldentey. En la segona meitat, la portera del Betis va salvar el seu equip d’una golejada però el Barça mai no va arribar a patir pel resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)