2a divisió FEF

Molta intensitat però cap gol

2a divisió B. El Llagostera tanca la primera volta amb un empat a zero contra el Badalona en un partit en què els visitants van dominar per moments però en què els locals també hi van dir la seva

llagostera 0 badalona 0

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas Viale, Diego, Maynau; Noel, David García; Èric (Crespo, 63’), Magallán (Kuku, 83’), Nahuel (Dalmau, 72’); i Sascha.BADALONA:Morales; Robusté, Pelón, Moyano; Robert Simón, Carbó, Toni Jou (Chema Moreno, 58’), Valentín Merchán; Cris Montes (Hugo, 77’), Abel (Adri Díaz, 89’); i Mayor.ÀRBITRE:García Aceña.T.G.:Als locals Lucas Viale i David García.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Un empat a zero a casa contra el Badalona va ser el que va treure ahir el Llagostera per tancar una gran primera volta que encarrila molt l’objectiu de la permanència. El punt, a banda de ser just, va ser molt treballat, i el Badalona va tornar a deixar la sensació que serà un dels equips que més guerra donaran en la segona volta. I és que la sensació de la primera part va ser de domini dels escapulats, però els llagosterencs es van sobreposar a la perfecció i per moments podia haver passat qualsevol cosa durant els noranta minuts.

El partit va començar bé per al Llagostera tot i la baixa per lesió d’última hora de Gil. Magallán va ser qui va agafar les regnes a la mitjapunta i va liderar tot el joc atacant en els primers minuts. Amb espais pels desajustos defensius, l’argentí va fer molt mal a la defensa rival, però no es va acabar de concretar en perill real, més enllà d’un gol de Sascha a la sortida d’un córner anul·lat per fora de joc després de la primera rematada llagosterenca. A partir del quart d’hora de joc, el Badalona va ordenar la defensa i va anul·lar aquesta via dels locals. A més, els visitants es van fer amos de la possessió, combinant com pocs equips ho han aconseguit fer al municipal. L’única cosa que va impedir que el domini del Badalona acabés en desgràcia per als locals va ser la gran tasca defensiva de l’equip, que va controlar molt bé totes les arribades i no va concedir cap oportunitat clara. De fet, la millor ocasió la van tenir els locals, en una jugada d’atac directa que Èric va finalitzar amb un xut desviat.

En la segona part el nivell d’intensitat dels dos equips es va mantenir altíssim. L’inici del Llagostera va ser molt bo, amb tres ocasions que haurien pogut canviar el partit, però primer Noel va xutar massa alt des del punt de penal i després Sascha no va definir amb encert dues jugades que semblaven molt clares. La resposta del Badalona no es va fer esperar, i Carbó va afusellar des de l’interior de l’àrea, però es va trobar una resposta bestial de Marcos (55’). En l’última mitja hora el partit va ser molt igualat, amb més arribades del Llagostera, tot i que ja no van ser massa clares, i amb el cansament acumulat les defenses ho van tenir encara més fàcil per imposar la seva llei i condemnar el partit a l’empat a zero definitiu que tanca una excel·lent primera volta dels llagosterencs.

PERILL PUNTUAL

Tot i no tenir el control en cap moment, els llagosterencs van tenir les millors oportunitats de gol
Últimament hem millorat molt defensivament, però ens falta finalitzar més les jugades
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Ha estat un partit molt igualat però hem perdonat algunes ocasions clares que haurien pogut decidir al nostre favor
El porter va evitar el gol badaloní en un xut a boca de canó de Carbó, en l’ocasió més clara de la segona part

Gil Muntadas podrà tornar contra el Nàstic

Una de les sorpreses en l’alineació del Llagostera va ser no veure-hi el mitjapunta osonenc Gil Muntadas, ja que fins ahir no s’havia comunicat que és baixa per una lesió. De fet, el tècnic Oriol Alsina va confirmar després del partit que al camp de l’Espanyol B –en un dia ple de rotacions en l’alineació– tampoc hi va ser present perquè ja arrossegava aquesta petita lesió des del partit de copa contra l’Haro. De totes maneres, s’espera que contra el Nàstic, d’aquí a deu dies, ja pugui jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)