2a divisió FEF

El municipal es fa fort

No cedeixen. El Llagostera, que va perdre dos dels quatre primers partits a casa, encadena sis duels sense perdre com a local gràcies a la millora defensiva

Després de l’empat a zero al municipal contra el Badalona, el Llagostera ha tancat la primera volta amb uns excel·lents 28 punts que li permeten afrontar el final de temporada amb relativa seguretat. D’explicacions per aquesta bona línia de resultats n’hi pot haver moltes, però des de fa setmanes que segurament la principal és la fortalesa dels llagosterencs a casa, on encadenen sis jornades sense perdre com a locals.

De menys a més

El camí per fer del municipal el fortí que ha estat gairebé sempre que l’equip hi ha jugat a 2a B –excepte el curs del descens– no ha estat senzill. A l’inici de temporada els llagosterencs van arrencar amb molts millors resultats a domicili que a casa. De fet, dels quatre primers partits que el Llagostera va jugar a casa només en va guanyar un, en va empatar un altre i dos van acabar amb derrota. La primera, clara (0-3), contra un Vila-real B que havia començat la lliga com un coet. I la segona, molt dolorosa, en un partit en què els llagosterencs no mereixien perdre però que el Sabadell va acabar guanyant amb un gol de falta directa en els últims minuts de partit (0-1).

La derrota contra el Sabadell va ser a principis d’octubre i va suposar un punt d’inflexió a casa, ja que ara ja fa tres mesos que els llagosterencs no perden al municipal i esperen allargar aquesta dinàmica el pròxim partit, el dimecres 15 de gener –es jugarà entre setmana perquè dissabte i diumenge hi haurà copa–, en un partit sempre especial contra el Nàstic. El canvi en xifres és dràstic. De sumar 4 punts dels primers 12 en joc a casa el Llagostera ha passat a sumar 12 punts dels últims 18, gràcies a les victòries contra l’Ebre (2-1), el Lleida (1-0) i l’Olot (1-0) i els empats contra el Barça B (1-1), el València Mestalla (1-1) i el Badalona (0-0).

Sens dubte, aquest canvi en els resultats s’ha produït gràcies a la millora defensiva de l’equip. “L’equip, i tots els jugadors de manera individual, hem anat evolucionant molt des de l’inici de temporada en tasques defensives i la línia és molt bona”, va dir el jove central Diego González, consolidat a l’onze titular les últimes jornades. I així és, perquè dels últims quatre partits que el Llagostera ha jugat a casa ha aconseguit acabar-ne tres amb la porteria a zero, un fet que fins llavors no s’havia aconseguit –a domicili el Llagostera ha acabat sense encaixar en tres partits més–. De fet, el Llagostera va encaixar cinc gols al municipal en els primers dos partits de lliga, però en els vuit següents mai n’ha encaixat més d’un i en suma també cinc en total.

LA VALORACIÓ

Llagostera-Eixea 2-2
1-0 (Èric (31’). 1-1 (46’) Ballarín. 1-2 (68’) Ramón López. 2-2 (85’) Kuku.
Llagostera-Vila-real B 0-3
0-1 (31’) Simon Moreno. 0-2 (80’) Millán. 0-3 (83’) Simon Moreno.
Llagostera-Hèrcules 2-1
0-1 (13’) Carlos Martínez. 1-1 (16’) Sergio Cortés, de penal. 2-1 (36’) Sergio Cortés, de penal.
Llagostera-Sabadell 0-1
0-1 (86’) Edgar Hernández.
Llagostera-Barça B 1-1
1-0 (39’) Sascha. 1-1 (65’) Abel Ruiz, de penal.
Llagostera-Ebre 2-1
1-0 (21’) Noel. 1-1 (50’) Rubio, de penal. 2-1 (90’) Kuku.
Llagostera-Lleida 1-0
1-0 (69’) Magallán.
Llagostera-V. Mestalla 1-1
1-0 (5’) Nahuel. 1-1 (73’) Jordi Sánchez.
Llagostera-Olot 1-0
1-0 (93’) Sascha.
Llagostera-Badalona 0-0
L’equip ha anat evolucionant molt des de l’inici de temporada en tasques defensives
Diego Gozález
central del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)