2a divisió FEF

Porta oberta per a Natalio i Joel Arimany

Assenyalats. L’Olot prepara moviments en la línia d’atac i els dos davanters, que ja no van ni viatjar a Andorra, sortiran gairebé segur

“En aquest mercat mirarem de moure alguna peça per veure si podem dotar l’equip de més competitivitat ofensivament”, va dir el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, en una entrevista a aquest diari, i el cert és que els moviments sembla que no es faran esperar gaire. El primer partit de l’any, al camp de l’Andorra (1-0), ja va servir per veure quines intencions tenen el cos tècnic i el club, si més no pel que fa referència al capítol de baixes, que n’hi haurà d’haver abans de reforçar l’equip amb algun fitxatge. En concret, l’Olot sembla tenir clar que hi ha dos noms propis que no han donat el rendiment que s’esperava i que tenen la porta de sortida oberta. Són l’experimentat Natalio i el jove Joel Arimany, que ja no van ni entrar en la convocatòria per viatjar a Andorra, on el tècnic Raúl Garrido va preferir endur-se dos jugadors del filial, el Sant Jaume de Llierca –Albert Julià i Arnau Barnadas–. Un altre atacant, Salinas, tampoc acaba de tenir la confiança del cos tècnic, ja que, tot i estar a la banqueta i que l’Olot anava perdent al camp de l’Andorra, no va disposar de cap minut. La seva sortida, si s’acaba produint, no sembla que hagi de ser imminent.

Només un gol

L’aportació de Natalio i Joel ha estat escassa i lluny de les expectatives. El veterà davanter havia de ser la principal referència de l’equip, però ha tancat la primera volta amb només un gol en els quinze partits que ha disputat –nou de titular–. La sensació és que no s’ha acabat d’adaptar a l’equip sobre el terreny de joc i en els dos últims mesos només ha jugat un partit d’inici i quatre estonetes. Pel que fa al jove punta de Quart, el club confiava en el seu perfil per a partits puntuals, però la seva aportació ha estat mínima. De fet, només va ser titular al camp del Llagostera i ha tancat la volta amb 153 minuts jugats i cap gol.

Natalio
15
partits jugats, 9 de titular
801
minuts
1
gol
Joel Arimany
8
partits jugats, 1 de titular
153
minuts
0
gols
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)