2a divisió FEF

Joel Arimany, el primer de fer les maletes

2a divisió B. L’Olot rescindeix el contracte amb el davanter de Quart, que no ha tingut el rendiment esportiu desitjat per l’entitat –8 partits, 153 minuts i cap gol

L’Olot acaba d’anunciar que ha rescindit el contracte que el vinculava a Joel Arimany fins el proper 30 de juny. L’entitat olotina comença així l’operació sortida per tal d’incorporar noves peces, sobretot pel seu atac, i arreglar un dels seus dèficits en la primera volta de campionat:la falta de gol.

El davanter de Quart, que va ser la primer incorporació dels olotins en el mercat estival, es converteix en la primera sortida del mercat hivernal que va donar el tret de sortida el passat 1 de gener. Arribat procedent de l’Atlético Malagueño i amb experiència a segona B amb els andalusos i posteriorment amb el Peralada (7 dianes en 25 partits el curs 2017/18), l’atacant no ha quallat en els esquemes tàctics de Raúl Garrido. El gironí no va arribar a la Garrotxa en les millors condicions físiques després d’un curs amb poca participació al filial del Màlaga (15 partits, 667 minuts i dues dianes el curs 2018/19) i una lesió muscular amb la lliga iniciada va aturar la seva progressió dins l’equip olotí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)