2a divisió FEF

Natalio Lorenzo fa més lloc

2a divisió B. L’Olot i el davanter acorden fulminar el contracte que els unia fins al 30 de juny i l’àrea esportiva aconsegueix una vacant d’una fitxa major de 23 anys per incorporar un atacant

Novetats en el capítol de sortides en la plantilla de l’Olot. El club de la Garrotxa va fer oficial ahir la rescissió del contracte que l’unia fins el proper 30 de juny a Natalio Lorenzo. Només dos dies després de liquidar també el contracte amb Joel Arimany, que ja ha fitxat pel Saragossa B, el de Canals és l’altre atacant que farà lloc a l’arribada de nous elements que augmentin la productivitat golejadora –Natalio ha fet una diana en quinze partits i Joel cap en vuit.

Natalio va arribar a l’Olot l’estiu passat i no va tenir problemes de posar-se a l’esquena la responsabilitat de fer gols. Per motius físics, per falta d’efectivitat o pel fet de no adaptar-se del tot als esquemes tàctics de Raúl Garrido, l’atacant només ha pogut fer una diana i recentment havia perdut tot el protagonisme que sí havia tingut en el tram inicial del curs. La marxa del valencià permet a l’àrea esportiva de l’Olot comandada per Sergi Raset disposar d’una fitxa més per a un futbolista major de 23 anys per a incorporar un nou davanter. Amb l’activació de la fitxa que l’entitat li farà a Roger Barnils, en la recta final de la recuperació de la seva lesió i la marxa de Natalio –acabarà el curs a l’Avilés del grup 2 de tercera–, el club té en l’actualitat una sola vacant per a majors de 23 anys (per normativa se’n poden tenir setze).

Jose, el següent?

Si l’Olot es planteja fer una petita revolució en la seva plantilla aprofitant el mercat d’hivern, un altre dels futbolistes que podria abandonar la disciplina de l’equip és un dels capitans, Jose Martínez. El central de Taialà és una peça important en el vestidor pel seu lideratge i experiència però només ha participat en un sol partit –al camp del Llagostera– acumulant quatre minuts de joc. En la darrera llista de divuit jugadors pel matx al camp de l’Andorra, Jose va ser un dels futbolistes descartats juntament amb els dos ja exfutbolistes de l’equip, Joel Arimany i Natalio Lorenzo. De fet, per davant de tots ells van entrar en la convocatòria els jugadors del Sant Jaume de Llierca Albert Julià i Arnau Barnadas. Els galons de Jose xoquen amb les necessitats del club d’incorporar un atacant per banda i un com a referència i, en aquest sentit, el mercat de fitxes majors de 23 anys és molt més gran que no pas el nínxol de jugadors sub-23.

En tot cas, tot i que s’intenta tenir tacte, amb Jose el club en tindrà més.

Porters
Pol Ballesté +23
Marc Vito +23
Defenses
Carles Mas +23
Pep Chavarría sub-23
Arnau Comas sub-23
José Antonio Soler +23
Alán Baró +23
Lluís Aspar sub-23
Jose Martínez +23
Albert Blázquez +23
Roger Barnils* +23
Migcampistes
Hèctor Simón +23
Jordi Masó +23
Pedro del Campo +23
Eloi Amagat +23
Albert Vivancos ‘Vivi’ +23
Davanters
Peque sub-23
Álvaro Salinas sub-23
Kilian Grant +23
Jordi Xumetra +23 *El club li activarà la fitxa abans del tancament del mercat d’hivern
Patrocini

La promesa a Roger Barnils

A finals del juny passat, l’Olot va anunciar que Roger Barnils havia de passar per la sala d’operacions i rectificar així la ruptura al lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El període de baixa establert per aquest tipus de lesió és d’entre sis i vuit mesos per tant, l’osonenc podria tornar a estar disponible en les properes setmanes. Renovat el març i en plena competició fins el 30 de juny del 2020, una vegada confirmada la lesió el club va prometre una fitxa (+23) pel central i també pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)