2a divisió FEF

El Llagostera domina però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina s’avancen en el marcador amb un gol de Magallán però el Prat aprofita el mal inici de la segona per igualar el marcador tot i la insistència dels gironins

Al Llagostera se li resisteix la victòria aquest any, i això que avui l’ha tingut a tocar però no ha pogut passar de l’empat contra el Prat (1-1). El domini del partit ha estat en tot moment dels gironins, però una badada a l’inici de la segona part els ha condemnat.

La primera part ha arrencat amb bones arribades dels dos equips i grans intervencions dels porters però a poc a poc els gironins s’han fet amb el control del partit. Durant mitja hora el domini ha estat gairebé absolut i el Llagostera ha posat setge a la porteria visitant fins que Magallán ha aprofitat una jugada embolicada dins l’àrea per marcar l’1-0 (38’).

El descans no li ha anat bé al Llagostera, que ha sortit en la represa amb una marxa menys i el Prat ho ha aprofitat per empatar el partit amb un remat de Raíllo dins l’àrea petita (53’). El cop ha estat dur però el Llagostera s’ha recuperat i ha tornat a dominar el partit. Kuku, Magallán i Nahuel han tingut ocasions força clares per tornar a avançar els gironins però el gol s’ha resistit.