2a divisió FEF

L’Olot venç i convenç contra el Castelló (1-0)

2a divisió B. Els de la Garrotxa s’han avançat amb una diana de Salinas (54’) i han gestionat de meravella l’avantatge, amb futbol ofensiu i molta possessió de pilota per controlar al rival

L’Olot ha aconseguit una victòria de mèrit contra el segon classificat, el Castelló (1-0). Un únic gol de Salinas en el 54 ha estat suficient per tal que els olotins asseguressin un nou triomf que els enfila fins els 33 punts en la taula.

L’Olot ha sortit molt bé al terreny de joc i disposat a dominar al Castelló, el segon classificat. D’entrada, Hèctor Simón i Chavarría han intentat rematar en bona posició però els defensors visitants han bloquejats els xuts de manera providencial. Els castellonencs han passat a dominar tímidament el partit i ha generar ocasions de gol que han fet treballar Pol Ballesté. En el 25, Juanto Ortuño, després d’un gran control ha xutat però el barceloní ha refusat a corner i dos minuts més tard, Jameli ho ha intentat des del vèrtex amb un xut fort i sec.

Els de la Garrotxa s’han reactivat en el tram final del primer acte i Pedro del Campo ha tingut una gran ocasió després de recollir un refús a la frontal. El xut amb la part exterior del peu del figuerenc ha passat llepant el pal esquerre de la porteria defensada per Jesús (44’).

En la segona part ha començat molt bé pels interessos de l’Olot, i és que, després d’una gran jugada d’Hèctor Simón, que ha fet una gran obertura a l’espai per Xumetra, el de l’Estartit ha fet la centrada al cor de l’àrea i Salinas, tot sol, ha batut al porter Jesús (54’). Els de Raúl Garrido han gestionat molt bé els minuts posteriors al gol i no han especulat, un fet que ha mantingut allunyat de la seva porteria un Castelló que no ha trobat la fórmula per, com a mínim, empatar.