2a divisió FEF

Raúl Garrido continuarà a l’Olot una temporada més

2a divisió B. El club aconsegueix el gran objectiu de renovar el tècnic valencià, la peça clau per garantir la renovació de bona part del bloc

Raúl Garrido dirigirà l’Olot de la temporada 2020/21, la que serà la seva quarta al càrrec de l’equip –va arribar a mitja temporada 2017/18 substituint a Martín Posse– al costat del seu inseparable Kevin Martínez, que també continuarà. Era l’objectiu número u del club aquest estiu, i és que el creixement de l’equip els últims dos anys i mig han fet créixer l’interès d’altres clubs en el tècnic valencià. Al final, però, el director esportiu Sergi Raset ha aconseguit estampar la firma de Garrido en un nou contracte avui mateix. Fins avui, el tècnic ha dirigit 90 partits del conjunt olotí firmant un balanç de 29 victòries, 39 empats i només 22 derrotes.

Amb la continuïtat del tècnic assegurada l’Olot fa un gran pas de cara a la temporada que ve, i és que era un moviment clau per poder aconseguir que ara es renovi una part molt important del bloc, l’objectiu amb el que treballarà a partir d’ara el club. I és que de moment només està assegurada la continuïtat de Pol Ballesté i Alan Baró, renovats per partits jugats, i de Jordi masó, que té contracte fins el 2022.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)