2a divisió FEF

Kolderiu, porter del Llagostera i ‘youtuber’

2a divisió B. Carles Santaló explica que ha augmentat la seva productivitat durant el confinament

Carles Santaló, porter del Llagostera, té una altra faceta a part de jugar a futbol, que és la de youtuber. Conegut com Kolderiu i amb un canal al Youtube amb gairebé un milió i mig de subscriptors, Santaló està passant el confinament al seu pis de Barcelona, una situació que li ha servit per treballar més, tal i com ha explicat el porter als mitjans oficials del club blaugrana. “L’estar més hores a casa m’ha permès dedicar més temps al meu treball de youtuber. Tot i així, no és tan fàcil estar tancat tant de temps, encara que la meva feina em permet que el confinament sigui més còmode per a mi que per a la resta de companys”, explica Santaló.

El youtuber, que fa vídeos sobre el FIFA 20, en què juga i també parla sobre particularitats del videojoc, explica que durant aquest temps ha augmentat la seva productivitat. “Faig directes, cosa que quan entrenava i anava als partits no podia. També tinc temps per elaborar més vídeos dels que feia. He aprofitat aquest temps lliure que tenim de més per dedicar més hores a la meva feina més que a altres activitats”, diu el sentinella de l’equip llagosterenc. “A més a més, com ara la gent passa més temps a casa necessita més entreteniment i haig d’aprofitar per invertir més hores a la feina. Com que ara no m’haig de llevar d’hora per anar a entrenar puc treballar fins tard, de vegades me’n vaig a dormir a les 4 de la matinada”, reconeix Santaló.

A banda de treballar, el porter intenta mantenir-se actiu. “A les hores que es pot, surto a caminar a un ritme ràpid. A més d’això, també m’exercito a la bici estàtica “, expressa el youtuber que el que més troba a faltar és la familia: “És el més important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)