2a divisió FEF

El monopoli del veterà

Llagostera. Porters. Marcos Pérez ha estat el gran protagonista a la porteria del Llagostera participant de tots els minuts en la lliga i en la copa, davant de Carles Santaló, que s’ha hagut de conformar amb la copa Catalunya

La porteria del Llagostera ha tingut un protagonista clar en el transcurs de la temporada. Fitxat l’estiu de 2017 amb el cartell d’un dels porters més valuosos del grup tercer, Marcos Pérez va continuar amb els llagosterencs tot i el descens a tercera en el seu primer any. Peça clau, per galons i qualitat, en l’ascens del curs passat des de tercera, el futbolista ha tornat a captivar tothom amb les seves intervencions providencials. Les grans actuacions de Marcos, que ha jugat tots els minuts de lliga i els 120 de copa contra l’Haro, han deixat en un segon terme Carles Santaló, debutant en un equip de segona B i que haurà tingut un paper efímer com a llagosterenc després que ahir s’anunciés la seva marxa de l’entitat tot just passat un any.

Mediàtic per la seva feina en el món virtual dels videojocs i conegut amb el nom de Kolderiu, Santaló s’ha hagut de conformar amb la copa Catalunya, que, d’altra banda, tantes alegries ha proporcionat a l’entitat. Quan la Covid-19 ho permeti, els llagosterencs hauran de disputar la final de la copa Catalunya absoluta contra l’Hospitalet. Escuder de Marcos, l’exporter de l’Horta va tenir una lesió a l’espatlla que li va fer perdre’s el tram de la competició en què el Llagostera participava en la copa, un cop dur a les seves possibles aspiracions d’esgarrapar minuts de qualitat.

Una assegurança

Marcos Pérez ha tornat a delectar els aficionats llagosterencs amb les seves aturades, que han salvat punts al seu equip, ja que, tot i encaixar 33 dianes –és el novè equip que n’ha rebut més–, el porter ha aconseguit lligar vuit porteries a zero en les 28 jornades disputades, unes xifres gens menyspreables que han ajudat a sumar punts en la cursa per fer coixí amb el descens i assegurar la permanència al bloc dirigit per Oriol Alsina. Marcos és sinònim d’agilitat i reflexos, unes habilitats que proporcionen als companys seguretat i solidesa, atributs que també aporta el jugador gràcies a la seva experiència a la categoria. El barceloní ha estat indiscutible en els equips en què ha jugat en deu de les últimes onze temporades disputant pràcticament la totalitat dels minuts possibles en els tres anys al Llagostera, dos al Cornellà, quatre dels cinc cursos al Badalona i l’últim dels dos al Gavà, ja fa deu anys (el curs 2009/10).

El porter acumula 349 partits a segona B i un full de serveis que valoren molt bé els blau-i-vermells, que saben que tenen una assegurança sota els pals.

MARCOS PÉREZ

PARTITS 28
TITULARITATS 28
MINUTS 2.520
GOLS ENCAIXATS 33
TARGETES GROGUES 2
TARGETES VERMELLES 0

CARLES SANTALÓ

PARTITS 0
TITULARITATS 0
MINUTS 0
GOLS ENCAIXATS 0
TARGETES GROGUES 0
TARGETES VERMELLES 0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)