Territorial

Marc Bosch assumeix la presidència de l’Escala

1a catalana. Agafa el relleu del seu germà, que després de presidir el club durant més de deu anys feia temps que buscava algú que el substituís en el càrrec

El Canal 10 Empordà va confirmar ahir que Marc Bosch és el nou president de l’Escala, encara que de moment el club no ha fet cap anunci oficial però sí que ha donat validesa a la informació. D’aquesta manera Marc Bosch substitueix el seu germà, Miquel Bosch, que ha estat president del club més de deu anys i ha estat involucrat en la junta durant més de vint. En els últims tres, però, Miquel Bosch estava buscant algú que li agafés el relleu, i fins i tot va convocar unes eleccions, a les quals no es va presentar ningú. Ara ha trobat el substitut en el seu germà, que segons ha comunicat als mitjans locals entenia que hi ha temes urgents que s’han d’afrontar i ha decidit assumir el càrrec. Marc Bosch, que entrenava un equip de la base, podria ser el president només de manera provisional, i és que si apareix un altre candidat abans de l’assemblea de socis que s’ha de celebrar un cop es pugui tornar a la normalitat, podria fer un pas al costat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)