Territorial

L’Olot i Marlex mantenen ferm el seu compromís social

2a divisió B. L’empresa de treball temporal i el club olotí renoven el vincle de col·laboració per donar suport el futbol social i inclusiu a la Garrotxa tot i les incerteses ocasionades per la Covid-19

La Fundació Marlex i la Unió Esportiva Olot han renovat la col·laboració que els unia de cara el curs 2020/21 per fomentar i donar suport al futbol social i inclusiu a la Garrotxa. Les dues entitats fa temps que treballen per potenciar les iniciatives solidàries amb impacte social entre el jovent i amb l’esport com a eina integradora i inclusiva.

Tot i els moments d’incertesa que es viu per culpa de la pandèmia de la Covid-19, Marlex i l’Olot continuaran units per tal que els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats a nivell esportiu i assoleixin els hàbits bàsics d’un esportista en paral·lel al suport econòmic i de gestió que ofereix el club olotí.

Marlex ha assolit compromisos amb l’entitat presidida per Joan Agustí a través del patrocini de dos equips de futbol social de la Fundació UE Olot i del Club Atletisme Garrotxa, filial de l’Olot, que compta amb dos equips de futbol adaptat amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva de les persones amb discapacitat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)