2a divisió FEF

El Figueres reforça la porteria

3a divisió. La Unió anuncia el fitxatge d’Andrés Díez, procedent de l’AE Prat

El Figueres ha anunciat el fitxatge del porter Andrés Díez, procedent de l’AE Prat. El sentinella de Lloret de Mar va disputar 26 partits la temporada passada a Segona Divisió B amb els del Baix Llobregat, recent ascendits a la categoria, i també ha jugat a l’Hospitalet, Girona B, Horta i Júpiter. Díez, de 27 anys, es va formar al planter del Lloret i del Girona arribant a ser el tercer porter dels Girona a Segona Divisió A.

El porter s’ha mostrat amb ganes de defensar la porteria de la Unió: “Estic molt content i il·lusionat per començar. M’he decantat pel Figueres perquè des del primer moment ha demostrat molt interès per mi, m’han posat totes les facilitats per firmar. El projecte en l’àmbit esportiu i de club és molt interessant”, ha dit Díez. “Intentaré ajudar l’equip el màxim possible i aportar el meu gra de sorra al dia a dia en entrenaments i partits. Mirarem de fer una temporada bona per poder dir, quan acabem, que hem fet un gran any”, ha continuat el porter que s’ha descrit futbolísticament: “Sempre m’han donat molta responsabilitat per jugar amb la pilota des del darrere, amb els peus. També puc aportar seguretat en la construcció i en l’àmbit defensiu, i fer pinya i formar part d’un grup maco per aconseguir l’objectiu.”

El porter s’afegeix doncs a la plantilla figuerenca que completen de moment els renovats Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala, Pol Tarrenchs i Carlos Treviño, i els nou fitxatges Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles), i Enric Maureta (Mulhouse francès).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)