2a divisió FEF

David Garcia continuarà al Llagostera el curs 2020/21

2a divisió B. El club tanca la renovació del migcampista, el jugador de camp més utilitzat aquesta temporada, i s’assegura mantenir el físic i l’equilibri al centre del camp

El Llagostera ha anunciat aquest migdia la renovació del migcampista David Garcia, que complirà la seva segona temporada al conjunt gironí. El barceloní, de 34 anys, va arribar l’estiu passat procedent de l’Hospitalet i s’ha convertit en una peça clau de l’equip d’Oriol Alsina, i és que ha estat el jugador de camp més utilitzat de la temporada 2019/20 –2.387 minuts. De fet, David Garcia només s’ha perdut un partit durant tot el curs i va ser en l’última jornada de la primera volta al camp de l’Espanyol B per sanció, després de complir el cicle de cinc amonestacions. A banda d’aquest partit David García ha estat titular en tots els partits i només va ser substituït al camp del Vila-real B (4-1) a l’inici de la segona part després de rebre un fort cop que li impedia seguir jugant al cent per cent.

Amb l’ampliació del vincle del barceloní el Llagostera s’assegura mantenir el físic i l’equilibri al centre del camp, a més de tenir assegurada la qualitat de Pitu Comadevall. Tot i això encara ha de reforçar aquesta zona del camp, i és que ni Yeray ni Noel –estava cedit del Lleida– continuaran i encara s’ha de confirmar si continua o no l’argentí Santi Magallán, que ha estat fixe al costat de David Garcia aquesta temporada i un dels jugadors més destacats.

Amb David Garcia la plantilla dels llagosterencs ja té quinze jugadors. El porter Marcos; els defenses Bigas, Lucas Viale, Aimar, Diego González i Julen Monreal; els migcampistes David Garcia, Gil Muntadas i Pitu Comadevall; i els davanters Sascha, Kuku, Andreu Guiu, Pasquina, Èric Jiménez i Dieste. A més, els jugadors del filial Torra, Juvanteny i Cobos també continuaran al club i encara s’ha de confirmar si ho faran amb fitxa del primer equip o del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)